Om os


Familievirksomhed med stærke traditioner

Landhuset.dk er en familievirksomhed med mere end 30 års erfaring. Vi er Danmarks største leverandør af individuelle navnetryk på et meget stort varesortiment.

I vores webshop finder du derfor altid et bredt udvalg af produkter, som kan forsynes med smukke guld- og sølvtryk. Vi præger og indgraverer også tekst efter vore kunders ønsker på de fleste af de ting, du finder  hos landhuset.dk

Det unikke ved vores webshop er, at man ved bestilling af et produkt altid får mulighed for at få trykt, indgraveret eller præget en tekst efter eget valg på det bestilte - og dette er altid inkluderet i prisen!

Hos os kan du finde den helt personlige gave til den, du holder af. Firmaer, der ønsker at give en gave ifm. medarbejderes flotte arbejdsindsats, fødselsdage, jubilæer o.lign., kan finde mange gode ideer hos Landhuset.dk. Man er altid velkommen til at kontakte os for at få et godt tilbud, hvis man overvejer at købe et større kvantum af vore produkter.

Vort sortiment af klassiske bøger, kugle- og fyldepenne, lædervarer og glas består af kendte og eksklusive mærker af meget høj kvalitet. Derfor skal alt behandles med den respekt og faglige stolthed, vi lægger så stor vægt på. Vi leverer godt, grundigt og stilfuldt håndværk.

Vores virksomhed er dansk baseret og prioriterer altid tæt kontakt til vore kunder. Smukt håndværk, service, ærlig og fair behandling er en selvfølge for Landhuset.dk - det er selve fundamentet for vores virksomhed.