Mobilcovers


Personlige mobilcovers

Hvis du vil beskytte din mobil mod ridser og skrammer, er det altid smart med et mobilcover. Men når nu din flotte mobil skal pakkes ind i et cover, skal coveret jo også se godt ud, ikke sandt?

Der er jo absolut ingen grund til at købe en dyr og flot mobil, hvis du gemmer den væk i et kedeligt og intetsigende cover.

Vi anbefaler derfor, at du finder et flot og lækkert mobilcover i læder. Samtidig kan du evt. få trykt en unik tekst på coveret, så dit mobilcover adskiller sig fra alle de andre på markedet. 
Hvis du vil give dit mobilcover et personlig præg og samtidig give din mobil ekstra beskyttelse, så læs videre nedenfor. Vi har nemlig et par gode fif og forslag til dig, der er på jagt efter et nyt mobilcover.

Få et unikt mobilcover

Med et af de flotte mobilcovers fra Landhuset.dk, kan du skille dig ud fra mængden.
Landhuset.dk tilbyder dig nemlig super flotte design-covers, som kan trykkes med flotte guldtryk.
Du kan eksempelvis få trykt dit navn, et ordsprog eller endda en dato som har stor betydning for dig. Det er kun fantasien som sætter grænser.
Udover de unikke og flotte tryk, tilbyder Landhuset også flere typer af covers til mobilen. Du kan eksempelvis få lædercovers, flip-covers, back-covers med bagsidebekyttelse eller endda covers med pung eller plads til billeder.

Hvis du vil tage et kig på vores udvalg, kan du klikker HER

Giv et mobilcover som gave

Du kan naturligvis også give et af vores mobilcovers som gave. Det er altid ekstra sjovt, at få en unik og personlig gave, som ikke bare kan købes andre steder.
Nedenfor har vi samlet 3 gode eksempler på, hvordan du kan give et mobilcover som en god og unik gave.

1. Mobilcover som fødselsdagsgave

Der er mange som køber et mobilcover med modtagerens navn eller fødselsdagsdato på. Det er uden tvivl den mest populære gaveform, når det drejer sig om mobilcovers om gave.

2. Mobilcover til mærkedagen

Der er flere og flere som har købt vores mobilcovers til en bestemt mærkedag. Udover fødselsdage er det eksempelvis en populær gave til bryllupsdagen. Måske som morgengave eller sammen med blomsterbuketten senere på dagen. Mobilen og dermed coveret er noget man ser på mange gange i løbet af dagen. Derfor er det en god re-minder til vigtige ting. Den gennemsnitlige dansker kigger på mobilen et hav af gange i løbet af en dag. Hvis du prøver at lægge mærke til det, vil du helt sikkert blive overrasket over hvor mange gange det i virkeligheden er. 

3. Mobilcovers til virksomheden

Vi får ofte henvendelser fra virksomheder, som ønsker at give medarbejdere et flot mobilcover med virksomhedens navn. Det kan være rigtig god branding, da mobilen stort set altid medbringes, uanset anledningen.

Mobilcovers med blindtryk

Som et af de få steder i Danmark, kan vi tilbyde unikke mobilcovers med blindtryk.
Som blind eller svagtseende kan det være svært, at identificere om det nu også er ens egen mobil, som man har mellem hænderne. Med blindtryk på forsiden af coveret, er det let og hurtigt at finde den helt rigtige mobil.

Samtidig er det også alletiders gave-idé til en person, som er blind eller svagtseende. Et unikt blindtryk er en visuel gave, som det selvsagt er svært at give til en blind eller svagtseende.  

Mobilcovers til iPhone og Android

Vi har mobilcovers til en lang række mobiltelefoner, både iOS og Android.
Du kan bla. købe mobilcovers til iPhone X, iPhone XS, iPhone 11, iPhone 11 pro, iPhone XR, Samsung Galaxy S9, S9+, S10, S20 samt HUAWEI P20 og P20 pro.

Hvis du er i tvivl om vi har et cover til din mobil, så kan du se de forskellige varianter på hvert produkt.