H.C. Andersen eventyr


Populære H.C. Andersen eventyr.

Vi forhandler de mest populære H.C. Andersen bøger og samlinger. H.C. Andersens bøger er fyldt med eventyr, som passer til både store og små.  Disse værker er for alle dem, som har en vis mængde mod og lyst til at blive indraget I nogle helt særlige fortællinger. Kort sagt, så kan vores folkekære H.C. Andersen nå alle med hans fortryllende eventyr.

Er du ikke typen der vil gå på kompromis med de gode fortællinger og produkter i god kvalitet, og søger du det helt unikke, anbefaler vi klart, at du køber dine H.C. Andersen bøger her hos os på Landhuset.dk. Vi har de mest populære bøger og tilbyder samtidig flotte guldtryk på bøgerne. Det kan du læse mere om nedenfor.

Blandt alle de mange værker fra H.C. Andersen har vi udset os de mest populære blandt vores læsere. Det er især H. C. Andersens jubilæumsudgave i rød og H. C. Andersen jubilæumsudgave i blå, som er de mest eftertragtede. Begge bøger kan være særlig gode som gaver, hvor man får tryk noget helt personligt på omslaget.

Man kan få et overblik og se de samtlige værker fra H.C. Andersen på vores H.C. Andersen side.

Desuden har man som læser ofte noget særligt i tankerne og vi forsøger altid at ramme præcis dette. Vi kan derfor foreslå en række bøger af samme kategori og spændingsgrad; heriblandt Brødrene Grimms Samlede Eventyr og H. C. Andersen - Eventyr og Historier - Luksusudgave I Rød.

 

H.C. Andersen bøger med tryk

Vi tilbyder vores læsere at kunne få unikke tryk på deres bøger, med deres helt eget præg, fra nogle af landets mest historiske maskiner.  Disse maskiner efterlader bøgerne med et unikt tryk af guld. Hvis du vil se hvordan vi laver vores unikke guldtryk, kan du kaste et blik på forsiden af vores webshop. Her kan du se et par billeder af vores traditionsrige maskiner og vores "trykker", som er i færd med at færdiggøre en ordre for en kunde.

Mange mener at følelsen af at sidde og læse en bog i hånden, er usammenlignelig med, at læse fra en computer eller en tablet. Det er netop derfor, at bøger altid vil være noget helt særligt. Dermed kan denne fornemmelse af, at have været med til at præge en bog med et personligt tryk, være med til at forstærke denne følelse. Vi ønsker at gøre din bog til noget særligt, at den kan ende op med at blive noget helt uvurderligt, som man man hele tiden passer godt på. Det kunne endda ende med, at den forbliver et familieeje, som kan gå i arv. Kort sagt, så kan du give en gave for livet, når du køber en af vores H.C. Andersen eventyr med tryk. 

Hvis du ønsker at bestille en bog fra vores webshop, skal du blot finde den og indtaste dit personlige tryk.
Vær opmærksom på, at den første linje som du ønsker trykket koster ikke ekstra, men læg mærke til, at det vil koste for hver linje der ønskes trykket derefter. 
Hvis du vil bestille vores mest populære H.C. Andersen samling med tryk, kan du gøre det lige HER.

De velkendte værker fra H.C Andersen

Det er ikke tvivlsomt, hvilke værker fra den mest berømte forfatter i Danmark har hittet med. Derfor  er der blevet udvalgt og sammensat en længere række bøger, med de mange velkendte historier og eventyr.

Dette skyldtes, at det godt kan virke for voldsomt at købe én bog med alle H.C. Andersens samlede eventyr. Derved får har man en lettere læselig bog, så man nemmere kan finde sit helt eget favorit eventyr frem når man lyster.

Noget af det helt særlige ved nogen af disse værker er, at de hver især, er blevet genproduceret med et nyt pust fra Vilhelm Oederseb og Lorenz Frølichs klassiske tegninger. De har formået at få bevaret alt det grundlæggende og essentielle der befinder sig i de velkendete værker fra H.C. Andersen.
Dette er en af grundene til, at netop vores udvalg af H.C. Andersen eventyrer er unikke og egner sig til børn og voksne i alle aldre.

Genopfrisk dit kendskab til H.C Andersen

Vi kommer alle til at forglemme nøglepunkter fra datidens største begivenheder og berømtheder. Det tør vi godt indrømme, at selv et ikon som vores alles H.C.Andersen til tider går over i glemmebogen midt i hverdagens tumult.

Derfor kan det være værd hurtigt at kaste et blik på lidt fakta, som forhåbentlig kan genopfriske vores viden om denne berømthed:

  • Fødested og dato: Odense, 2. April 1805
  • Beskæftigelse: Digter, Selvbiograf, journalist, dramatiker, rejsende, skribent, forfatter, børnebogsforfatter, romanforfatter, papirklipper
  • Fik sit gennembrud med; “Den lille havfrue”, "Fyrtøjet, prinsessen på ærten", "kejserens nye klæder", den "grimme ælling" mfl. 
  • Ugift
  • Fik opført flere skulpturer og statuer efter sin død. Heriblandt "Den lille havfrue", som én af de meset besøgte
  • Døde af leverkræft: 4 august 1875 (70år)
  • Priser og nomineringer: Bayerske Maximiliansorden for videnskab og kunst (1859), Dannebrogordenen, Gouden Penseel (1976), Prometheus Award - Hall of Fame og Roter Adlerorden af tredje klasse

Hvis du er mere nysgerrig på H.C. Andersens eventyr eller ønsker at bestille et af hans værker med vores unikke guldtryk, kan du klare det hele her på webshoppen. Hvis du har nogle spørgsmål, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os.