Den bedste dåbsgave


Den perfekte dåbsgave til den lille ny

Det lykkeligste er sket og der er kommet et lille barn til verden.
Nu skal barnet have sit navn. Uanset om der skal holdes en kirkelig dåb eller en navngivningsfest, skal barnet og dets forældre forkæles med en fin gave der hylder den lykkelige begivenhed.

Nogle gaver er efterhånden blevet klassikere at give som barnedåbsgaver, da de symboliserer det magiske ved et nyt liv og at vokse op i Danmark.
Vi har en skøn og rig kultur i Danmark, som mange gerne vil give videre til den nye generation. Her er barnedåben en oplagt mulighed for at vise sin kærlighed til det nye familiemedlem.

fest balloner

H.C. Andersens samlede eventyr i gave

En populær dåbsgave er i Danmark en flot indbunden version af H.C Andersens elskede eventyr, perfekt til oplæsning, da eventyrene også er illustreret af Vilhelm Pedersen og Lorenz Frølich.
Bogen vil give mange timer af hyggelig familietid, når barnet bliver større, og sikrer at barnets godnathistorier bliver fyldt af eventyr og fantasi.

Bogen kan indgraveres med barnets navn og fødselsdato eller datoen for barnedåben, så den personlige bog kan følge barnet hele livet. Jubilæumsudgaven fås i både rød og blå og i en smuk bogkasse med de illustrerede eventyr på.

Populære børneboger med tryk

Bøger er altid gode gaveideer til barnedåben, og Landhuset sælger også andre populære børnebøger som Peter Plys, Grimms samlede eventyr, Peter Kanin og Peter Pedal. De kan alle fås med en personlig hilsen på forsiden, for at gøre bogen helt speciel.
De Små Synger er også en klassiker af en børnebog, der med garanti vil give forældre og barn mange hyggelige stunder med sang og leg. Sang stimulerer nemlig barnets rytmik og sprog, og er en aktivitet som de små elsker at tage del i.

Personlige børnebøger er en fin gave til barnedåben, der vil blive gemt og værdsat hele livet og måske endda blive nedarvet gennem flere generationer og dermed elsket af endnu flere børn i fremtiden.
Mange har fået fortalt, hvor meget de selv elskede at synge og læse sammen med de voksne, og det er en gave, der er dejlig at give videre til de små.

Gæstebog til dåbsdagen

En personlig gæstebog dedikeret til dåbsdagen, er en dejlig måde at se tilbage på dagen om mange år. Så kan både forældre og barn senere i livet se hvem der var med til barnedåben, og læse de mange skønne hilsner til barnet.

Start gerne tidligt på dagen med at sende gæstebogen rundt, så alle får mulighed for at skrive en sød hilsen i gæstebogen. Gæstebogen er nemmere at gemme på, end de malerier og plakater der nogle gange bliver lavet til en barnedåb.
De fylder desværre mere, selvom de er kreative og mere farverige end den personlige gæstebog. Dog sætter mange forældre pris på at det er nemt at gemme på det mere kompakte minde.